Cigrons amb gambes

Inici>Receptes >Cigrons amb gambes
Ingredients:
  • 300 g - Cigrons bullits
  • 12 - Gambes
  • 2 grans - All
  • 3 - Tomàquets
  • Julivert
  • Allioli negat
  • Brou de coure els cigrons
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

En una cassola amb oli fregiu les gambes, salpebreu-les i retireu-les.
En el mateix oli feu un sofregit amb l’all, els tomàquets i el julivert.
Afegiu-hi els cigrons bullits i escorreguts i remeneu-los amb el sofregit a foc baix.
Poseu-hi a sobre les gambes i tireu-hi per damunt l’allioli negat desfet amb el suc de la cocció dels cigrons.
Afegiu-hi brou dels cigrons i deixeu-ho acabar de coure tot junt perquè lliguin tots els gustos.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.