Cigrons amb bacallà i espinacs

Inici>Receptes >Cigrons amb bacallà i espinacs
  • Cigrons amb bacallà i espinacs
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Cigrons bullits
  • 4 talls - Bacallà dessalat
  • 1 kg - Espinacs
  • 1/2 - Pebrot vermell
  • 2 grans - All
  • 2 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Brou de coure els cigrons
Preparació:

Bulliu els espinacs amb poca aigua i sal.
En una cassola feu un sofregit amb els alls, el pebrot i els tomàquets.
Afegiu-hi els cigrons i el bacallà.
Sacsegeu la cassola i afegiu-hi una mica de brou de coure els cigrons.
Deixeu que arrenqui el bull i en l’últim moment hi afegiu els espinacs.

Variacions:
Els espinacs es poden afegir crus i deixar que s’acabin de coure dins de la cassola dels cigrons i el bacallà.
S’hi poden afegir uns ous durs.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.