Cigrons a la catalana

Inici>Receptes >Cigrons a la catalana
  • Cigrons a la catalana
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 800 g - Cigrons bullits
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 2 - Ous durs
  • 1 got - Vi ranci
  • Brou de bullir els cigrons
  • Per fer la picada:
  • Un grapadet d'ametlles
  • 1 - Galeta
  • All
  • Julivert
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola.
Quan estigui confitat poseu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la picada deixatada amb una mica d’aigua, els cigrons i una mica del seu caldo, de manera que els cobreixi lleugerament.
Al final, tireu-hi els ous durs partits.

Variacions:
S’hi pot afegir bacallà, prèviament saltat a la paella.
S’hi poden afegir panses prèviament remullades.

Altres noms:
Cigrons amb suc.
Cigrons guisats.

Categoria: Llegums.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Brunet
  • 02/02/2012 a les 13:02 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Hola, em dic Bru.
    Probare sens falta als cigrons a la catalana, menu senzill i gustos.
    Gracies ens anirem parlan de cuina.
    Bru"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.