Cebes farcides

Inici>Receptes >Cebes farcides
Ingredients:
  • 4 - Cebes grosses
  • 300 g - Carn de porc picada
  • 8 - Prunes
  • un grapat - Panses
  • un grapat - Pinyons
  • 1 - Poma
  • un raig - Vi ranci
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Feu coure les cebes embolicades amb paper d’alumini fins que siguin toves.
Sofregiu la carn, afegiu-hi les prunes, els pinyons, les panses i la poma trossejada.
Feu-hi una reducciˇ de vi ranci i deixeu-ho coure fins que la carn sigui tova.
Buideu les cebes, farciu-les i poseu-les al forn.

Variacions:
Es pot buidar i farcir la ceba crua i coure-la al forn.
Es pot farcir amb carn de la pilota.
Es pot afegir en el farciment ou i formatge ratllat.
Es pot fer amb altres tipus de carn: pollastre, vedella.
Es poden farcir de la mateixa manera pebrots i tomÓquets.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.