Ceba al cop de puny

Inici>Receptes >Ceba al cop de puny
  • Ceba al cop de puny
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Cebes
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Esclafeu la ceba a cops de puny per tal que no piqui.
Després peleu-la i acabeu-la d’esqueixar.
Amaniu-la amb oli, vinagre, sal i pebre.

Variacions:
S’hi poden afegir unes olives.
Es pot deixar en remull amb vinagre, després de donar-li el cop de puny.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.