Cassola de fideus amb anguila

Inici>Receptes >Cassola de fideus amb anguila
Ingredients:
  • 400 g - Fideus gruixuts
  • 600 g - Anguila
  • 1 - Ceba trinxada
  • 1 - Pebrot vermell tallat a tires
  • 3 - Tomàquets rallats
  • 2 grans - All
  • 1 fulla - Llorer
  • 1 copa - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu un sofregit amb la ceba, el pebrot, l’all, la fulla de llorer i els tomàquets.
Quan estigui ben confitat, feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi aigua i quan arrenqui el bull afegiu-hi els fideus i la picada (dos grans d'all, julivert i safrà).
Uns 5 minuts abans d’acabar poseu-hi per sobre els talls d’anguila prèviament salats.

Variacions:
Es pot acompanyar d’un allioli.
Es pot substituir l’aigua per brou de peix.
S’hi poden afegir pèsols o una altra verdura.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.