Cassola de cigrons amb cua de vedella

Inici>Receptes >Cassola de cigrons amb cua de vedella
Ingredients:
  • ½ kg - Cigrons cuits
  • 1 kg - Cua de vedella
  • 3 - Cebes
  • 3 grans - All
  • 1 - Tomàquet
  • 1 vas - Vi blanc
  • ½ kg - Rossinyols o fredolics
Introducció:

Del restaurant La Cabana d'en Geli

Preparació:

Poseu la cua de vedella amb l'oli en una cassola, juntament amb la ceba, el tomàquet i l'all.
Salpebreu-ho.
Quan la vedella sigui cuita, afegiu-hi els cigrons amb els seu suc i els bolets nets deixant-ho coure 15 minuts més.

Categoria: Llegums.
Font: Restaurant La Cabana d'en Geli
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.