Carxofes farcides de llenegues

Inici>Receptes >Carxofes farcides de llenegues
Ingredients:
  • 8 - Carxofes
  • ½ - Ceba
  • 8 - Llenegues
  • Crema de llet
  • 50 g - Foie
Introducció:

Del restaurant Crisami de Solsona.

Preparació:

Netegeu les carxofes traient-ne les fulles verdes i buidant-les de dins.
Poseu-les a bullir en una mica d'aigua amb sal, uns trossets de llimona i un grapadet de farina blanca.
Mentrestant, sofregiu la ceba i les llenegues tallades ben petites, afegiu-hi el foie i una mica de crema de llet, i ho deixeu coure uns 35 minuts aproximadament.
Amb la farsa resultant del sofregit, farciu les carxofes i serviu-les acompanyades d'una base de puré de patates.

Categoria: Verdures.
Font: Restaurant Crisami
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.