Carquinyolis

Inici>Receptes >Carquinyolis
  • Carquinyolis
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 150 g - Ametlles crues amb pell
  • 1 - Ou
  • 1 - Rovell d'ou
  • 1 - Pell de llimona ratllada
  • 150 g - Sucre
  • 250 g - Farina
  • 5 cl - Aigua
  • 1 cullerada - Llevat en pols
  • Unes gotes - Anís
  • Canyella
Preparació:

Feu un cercle amb la farina i poseu al centre el sucre, el llevat, la ratlladura de llimona, la canyella, les ametlles, l’aigua, l’anís i l’ou.
Barregeu primer els ingredients del mig i desprès treballeu-ho amb la farina fins aconseguir una massa bastant dura.
Feu unes barretes allargades i planes de 3 a 4 cm d’amplada per la meitat d’alçada.
Pinteu-les amb el rovell d’ou barrejat amb una mica d’aigua.
Col•loqueu aquestes barretes al forn prèviament escalfat i deixeu-les coure a temperatura regular fins que estiguin daurades.
Traieu-les del forn i talleu-les a llesques al biaix abans no es refredin.
Quan estiguin tallats els carquinyolis poseu-los un moment al forn perquè es torrin, fins que quedin secs i cruixents.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.