Cargols guisats amb confitat de porc i conill

Inici>Receptes >Cargols guisats amb confitat de porc i conill
  • Cargols guisats amb confitat de porc i conill
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Cargols
  • 1/2 - Conill
  • 200 g - Llonganissa confitada
  • 2 - Cebes
  • 1 - Tomàquet
  • 1 - Pebrot verd
  • 1 copa - Vi ranci
  • 2 cullerades - Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Feu bullir els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els cargols i deixeu que faci xup-xup tot junt.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.