Cargols amb trumfes

Inici>Receptes >Cargols amb trumfes
  • Cargols amb trumfes
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Patates
  • 1 1/4 kg - Cargols
  • 2 - Cebes
  • 1 - Os de pernil
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - Brins de safrà
  • 1 grapat - Ametlles
  • Julivert
Preparació:

Feu bullir els cargols (vegeu cargols a la cassola).
En una cassola amb oli sofregiu la ceba, afegiu-hi les patates esbocinades i remeneu-ho tot junt.
Salpebreu-ho i afegiu-hi els cargols, l’os de pernil i aigua.
Deixeu que cogui tot junt i, una mica abans d’acabar la cocció de les patates, hi afegiu la picada diluïda amb una mica de suc de la cassola.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.