Cargols amb cabra de mar

Inici>Receptes >Cargols amb cabra de mar
Ingredients:
  • 1 1/2 kg - Cargols
  • 2 - Cabres de mar
  • 2 - Cebes
  • 2 grans - All
  • 2 - Tomàquets
  • 1 got - Vi blanc
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans All
  • Julivert
Preparació:

Bulliu els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola fregiu les cabres de mar trossejades i retireu-les.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, els alls, el llorer i els tomàquets.
Afegiu-hi la cabra i feu-hi la reducció del vi
Afegiu-hi els cargols, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure tot junt una estona.
Tireu-hi la picada a l’últim moment.

Variacions:
S’hi pot afegir una presa de xocolata a la picada.
S’hi pot afegir un allioli negat.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.