Cargols a la catxipanda

Inici>Receptes >Cargols a la catxipanda
  • Cargols a la catxipanda
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Cargols
  • 1/2 kg - Patates
  • 4 - Talls de llonganissa confitada
  • 4 - Talls de llom confitat
  • 1 - Ceba tallada a trossos grans
  • 2 - Albergínies a trossos grans
  • 1 - Pebrot vermell a tires
  • 3 - Tomàquets madurs a quarts
  • 3 - Alls sencers
  • 1/2 - Bitxo
  • Llorer
  • Oli del confitat
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Enganyeu els cargols (vegeu recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola poseu oli del confitat amb la ceba, l’albergínia, el pebrot, el bitxo, el llorer i els alls.
A mitja cocció afegiu-hi el tomàquet, els cargols, pebre, sal i aigua.
Quan arrenqui el bull hi afegiu les patates i les carns i ho deixeu coure fins que les patates siguin cuites.

Variacions:
Es pot fer amb carns sense confitar.
Es pot fer amb oli corrent.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.