Cargols a l'estil de Boada

Inici>Receptes >Cargols a l'estil de Boada
  • Cargols a l'estil de Boada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Cargols
  • 125 g - Cansalada viada
  • 125 g - Pernil tallat a daus
  • 100 g - Botifarra blanca tallada petita
  • 2 - Rovells d'ou
  • 1 cullerada - Farina
  • 100 g - Pinyons
  • Menta fresca
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Netegeu i enganyeu els cargols (vegeu Cargols a la cassola).
En una cassola amb oli fregiu la cansalada, el pernil i la botifarra.
Afegiu-hi els cargols, sal, pebre, menta i la farina.
Sofregiu-ho bé durant uns minuts i afegiu-hi els pinyons.
Mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc baix uns 20 minuts amb la cassola tapada.
Apagueu el foc i afegiu-hi els rovells d’ou deixatats amb una mica d’aigua freda.
Sacsegeu bé la cassola a fi que els rovells lliguin la salsa, perquè ha de quedar bastant espessa.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.