Canuts

Inici>Receptes >Canuts
  • Canuts
1
Ingredients:
  • 1 tassa - Oli
  • 1 tassa - Moscatell
  • 20 g - Matafaluga
  • 200 g - Sucre
  • Farina
Preparaciˇ:

Barregeu l’oli, el moscatell, el sucre i la matafaluga.
Afegiu-hi farina i pasteu-ho fins que quedi una massa ben fina i tova.
Feu-ne boletes, aneu-les aplanant amb el corrˇ i enrotlleu-les al voltant de canyetes o broquetes de fusta.
Fregiu els canuts amb oli abundant i calent.
En treure’ls del foc, passeu-los pel sucre i traieu les canyetes.

Variacions:
Es poden farcir de crema una vegada estiguin freds.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.