Canelons de col

Inici>Receptes >Canelons de col
  • Canelons de col
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 - Col d'hivern
  • 250 g - Retalls de carn de porc tallats a daus
  • 250 g - Retalls de carn de vedella tallats a daus
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets madurs
  • Beixamel
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu la carn amb les cebes, els tomàquets i sal.
Escorreu la carn i tritureu-la.
Bulliu les fulles més tendres de la col amb aigua i sal.
Farciu cada fulla de col amb la carn picada i emboliqueu-la en forma de caneló.
Poseu els canelons en una safata, cobriu-los amb beixamel i gratineu-los amb formatge ratllat.

Variacions:
Es pot aprofitar la carn d’olla de l’escudella per al farciment.
Es pot posar una mica de beixamel en el farcit.
Es poden aprofitar les fulles petites de la col per al farcit.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.