Calamars a la sitgetana

Inici>Receptes >Calamars a la sitgetana
  • Calamars a la sitgetana
1
Ingredients:
  • 1 ¼ kg - Calamars de poterea petits
  • 3 - Cebes tallades de juliana
  • 2 - Fulles de llorer
  • Oli
  • Sal
  • Farina
  • 1 - Copa de malvasia de Sitges
  • Julivert
  • Aigua
Preparació:

Estofeu la ceba i el llorer amb una mica d’oli en una cassola tapada a foc molt suau durant unes dues hores, afegint-hi aigua si cal.
Netegeu els calamars, saleu-los, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli.
Escorreu-los i poseu-los a la cassola amb la ceba, i aboqueu-hi la copa de malvasia.
Deixeu coure tot junt uns 10 minuts més.
Poseu a punt de sal i espolseu-hi julivert trinxat per sobre.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.