Calamars a la romana

Inici>Receptes >Calamars a la romana
  • Calamars a la romana
1
Ingredients:
  • 400 g - Calamars grans sense potes
  • Ous
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Talleu els calamars a rodanxes.
Feu la massa d’arrebossar amb la resta d’ingredients.
Arrebosseu les rodanxes i fregiu-les en oli calent, tot procurant que quedin obertes i rosses.

Variacions:
S’hi pot afegir algun ingredient a la massa per fer-la més esponjosa: llevat en pols, sifó,...
Les anelles o rodanxes es poden enfarinar, passar per ou batut i fregir.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Malen
  • 15/01/2011 a les 9:44 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Si primer passes les rodanxes per farina i després per ou, evites els maleïts esquitxos de l\'oli a la pella."
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.