Cabra amb cargols

Inici>Receptes >Cabra amb cargols
Ingredients:
  • 1 1/4 kg - Cabra de mar
  • 60 - Cargols
  • 2 - Cebes tallades fines
  • 3 - Tomàquets rallats
  • 1/2 copa - Vi ranci
  • un raig - Anís sec
  • 1 cullerada - Farina
  • Manat d'herves (llorer, farigola i julivert)
  • 1 branca - Canyella
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 2 grans All
  • 1 llesca - Pa
  • Safrà
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 grapat - Avellanes
Preparació:

Per bullir els cargols:
Feu dejunar els cargols durant una setmana.
Renteu-los amb aigua força vegades i poseu-los en una olla amb aigua freda fins que bullin. Aquest procés rep el nom d’«enganyar els cargols».
Escorreu-los i bulliu-los amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Feu un sofregit amb la ceba, el manat d’herbes, la canyella i els tomàquets.
Afegiu-hi la farina, remeneu-ho, afegiu-hi la cabra, els cargols i una mica d’aigua, i deixeu que vagi coent.
Quan faltin cinc minuts per acabar la cocció hi afegiu la picada deixatada amb el vi ranci i l’anís.

Variacions:
S’hi pot posar conill, que caldrà afegir ja cuit en el mateix moment que els cargols i la cabra de mar.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.