Bunyols de sardines

Inici>Receptes >Bunyols de sardines
  • Bunyols de sardines
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 - Sardines
  • 2 grans - All picat
  • 20 cl - Llet
  • Llevat de pols
  • Farina
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Fregiu les sardines, escorreu-les i refredeu-les.
Separeu la carn de les espines, desfeu-la i barregeu-hi l’all i el julivert.
Feu una massa d’arrebossar amb la llet, el llevat, farina i sal, fins que tingui cos.
Barregeu la pasta amb les sardines desfetes.
Agafeu culleradetes de massa i fregiu-les en oli calent.

Variacions:
Es pot fer amb sobrants de sardines a la llauna o a la brasa.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.