Bunyols de cargols

Inici>Receptes >Bunyols de cargols
  • Bunyols de cargols
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg - Cargols grans
  • 150 g - Farina
  • 20 cl - Llet
  • 1 - Ceba
  • 4 grans - All
  • una mica - Llevat
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu els cargols segons la recepta de cargols a la cassola i buideu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, els alls i el julivert.
Afegiu-hi els cargols i remeneu-ho.
Feu una pasta amb la farina, la llet i el llevat, i barregeu-hi els cargols escorreguts.
Fregiu els bunyols amb oli fins que quedin rossos i cruixents.

Variacions:
En comptes de llevat s’hi pot posar una mica de cervesa o de sifó.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.