Bunyols de carbassó

Inici>Receptes >Bunyols de carbassó
Ingredients:
  • 1/2 kg - Carbassó
  • 2 - Alls picats
  • 1 - Ou
  • 1 sobre - Gasosa
  • Farina
  • Sal
  • Oli
Preparació:

Talleu el carbassó, sense pelar, a daus petits, saleu-lo i poseu-lo a escórrer una estona.
Afegiu-hi l’all picat i remeneu-ho.
A banda, barregeu l’ou, el sobre de gasosa i la sal.
Seguidament afegiu-hi la farina que admeti fins que quedi una massa no gaire espessa.
Afegiu-hi el carbassó escorregut i barregeu-ho bé.
Aneu formant bunyols i fregiu-los en oli calent.

Variacions:
En lloc del sobre de gasosa s’hi pot posar sifó o un altre llevat en pols.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.