Bunyols de bacallÓ (II)

Inici>Receptes >Bunyols de bacallÓ (II)
  • Bunyols de bacallà (II)
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 200 g - BacallÓ dessalat
  • 2 - Ous
  • 20 cl - Llet
  • 200 g - Farina
  • 1 culleradeta - Llevat de pols
  • All picat
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli
Preparaciˇ:

En un bol barregeu la farina, el llevat, la llet i els rovells dĺou.
Feu una pasta en el morter o en una picadora amb el bacallÓ, lĺall i el julivert, i afegiu-la al bol.
Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les a la barreja anterior
Agafeu porcions de la massa, arredonint-les, i fregiu-les amb oli abundant i calent.
Escorreu els bunyols sobre un paper absorbent.

Variacions.
Es pot substituir part de la llet per cervesa.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.