Bunyols d'Eivissa

Inici>Receptes >Bunyols d'Eivissa
  • Bunyols d'Eivissa
1
Ingredients:
  • 1 kg. - Farina
  • 3 - Ous
  • Mitja lliura - Sucre
  • Oli d'Oliva
  • 1 - Llimó
  • 1 cullaradeta - Batafaluga
  • Aigua
Preparació:

Es fa la pasta amb la farina, els ous batuts, el sucre, una tasseta d'oli d'oliva, la pell del llimó ratllada, la batafaluga i l'aigua tèbia necessària per aconseguir una pasta clara que s'escorri entre les mans. Una vegada feta, es deixa estivar tapada amb un pedaç net. En haver tovat (es coneix perquè ha augmentat de tamany), amb una cullera, amb la mà o amb una bunyolera es van col.locant petites porcions de pasta dins d'una paella amb oli d'oliva abundant i molt calent, fins ésser ben dauradetes. Es posen dins d'una enciamera, es deixa degotar l'oli que hagi sobrat i s'ensucren bé. Es mengen així o banyant-los en mel o en algun licor.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Editorial Mediterrània. La cuina d’Eivissa i Formentera. Editorial Mediterrània, Eivissa.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.