Brou i escorregut de perdius

Inici>Receptes >Brou i escorregut de perdius
Ingredients:
  • 2 - Perdius netes i partides
  • 1/4 - Col
  • 4 - Patates trossejades
  • 200 g - Cigrons bullits
  • 100 g - Fideus
  • 100 g - Arr˛s
  • Per fer la pilota: - 250 g de carn picada de porc
  • 1 - Ou
  • 1 - All picat
  • 1 culleradeta - Farina de galeta
  • Julivert trinxat
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

Feu la pilota i arrebosseu-la amb la farina (vegeu Escudella i carn d’olla).
Bulliu les perdius amb aigua i sal.
Al cap d’una hora aproximadament afegiu-hi la pilota, les patates i la col.
Al cap d’una estona afegiu-hi els cigrons i rectifiqueu-ho de sal.
Coleu el caldo i feu-hi una sopa amb l’arr˛s i els fideus.

Comentaris:
Se serveix primer la sopa i desprÚs l'escorregut de carn i vegetals.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.