Brou de peix vermell

Inici>Receptes >Brou de peix vermell
  • Brou de peix vermell
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Cap i espines de peix blanc
  • 1 - Ceba
  • 3 - Tomàquets
  • 2 grans - Alls
  • 1 got - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Feu un sofregit ben concentrat amb la ceba, l’all i els tomàquets.
Afegiu-hi les espines i el cap de peix i sofregiu-ho tot junt.
Mulleu amb el vi i deixeu-lo reduir, afegiu-hi aigua i deixeu-ho bullir de 20 a 30 minuts.

Variacions:
S’hi poden afegir uns grans de pebre negre.
S’hi pot afegir una fulla de llorer.
S’hi poden afegir crancs, galeres, escórpora i altres peixos. Si és peix de carn dura cal allargar el temps de cocció.
S’hi pot afegir pebre vermell.
S’hi poden afegir altres tipus de verdures.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.