Brou de carn

Inici>Receptes >Brou de carn
  • Brou de carn
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Ossos de vedella
  • Pollastre o gallina
  • Vedella
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Branca d’api
  • Nap
  • Porros
  • Aigua
  • Sal
Preparació:

Poseu una olla al foc amb les carns cobertes d’aigua freda.
Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i desgreixeu el brou.
Al cap d’una hora aproximadament afegiu-hi les verdures i deixeu-ho bullir una hora més.
Coleu-ho i deixeu-ho refredar.

Variacions:
S’hi poden posar ossos de porc i de xai.
S’hi poden posar altres tipus de verdures.

Categoria: Sopes i cremes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.