Br˛quil arrebossat

Inici>Receptes >Br˛quil arrebossat
  • Bròquil arrebossat
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • Ż - Br˛quil
  • 2 - Ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Preparaciˇ:

Renteu el br˛quil, trossegeu-lo a ramets i feu-lo bullir amb aigua i sal.
Escorreu-lo, eixugueu-lo, passeu els ramets per farina i ou batut, i fregiu-los amb oli ben calent.

Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calšots (vegeu Calšots arrebossats), albergÝnies (vegeu AlbergÝnies arrebossades), coliflor, ceba, carxofes,...
TambÚ es poden arrebossar amb pa ratllat.
Una altra opciˇ Ús enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugats els ramets de br˛quil, passeu-los per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-los directament a l’oli calent.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.