Borregos

Inici>Receptes >Borregos
  • Borregos
1
Ingredients:
  • 400 g - Farina
  • 1 - Ou
  • 50 g - Margarina
  • 50 g - Llard
  • 20 g - Llevat premsat
  • 15 cl - Llet
  • 75 g - Sucre
  • 1 copa - Anís
  • 1 culleradeta - Comí
  • 1 pell - Llimona rallada
Preparació:

Desfeu el llevat amb una mica de llet calenta, afegiu-hi 100 g de farina i deixeu-ho llevar una estona.
Barregeu la resta de farina amb l’ou, la pell de llimona ratllada, la margarina, el llard, la resta de llet, el sucre, el comí i l’anís.
Treballeu-ho, afegiu-hi la massa llevada i pasteu-ho fins aconseguir una massa compacta.
Partiu-ho en dues parts i feu-ne unes barres cilíndriques de 4 cm de diàmetre.
Deixeu-ho reposar una estona i poseu-ho a coure al forn a 180º uns 15 minuts.
Deixeu que es refredi i talleu-ho a trossos de 2 cm de gruix.
Torreu els borregos ja partits uns 5 minuts al forn.

Variacions:
Es poden afegir matafaluga i coriandre a la massa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.