Bledes amb cansalada

Inici>Receptes >Bledes amb cansalada
  • Bledes amb cansalada
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1,5 kg - Bledes
  • 150 g - Cansalada
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Renteu i talleu les bledes.
Bulliu-les amb aigua i sal.
En una paella fregiu la cansalada tallada a daus.
Quan estigui enrossida afegiu-hi les bledes escorregudes i ho deixeu coure un moment tot junt.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.