Bledes amb all

Inici>Receptes >Bledes amb all
  • Bledes amb all
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 1/2 Kg - Bledes
  • 4 - Alls trinxats
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Renteu i talleu les bledes.
Bulliu-les amb aigua i sal i escorreu-les bé.
Fregiu els alls trinxats en una paella amb oli.
Afegiu-hi les bledes i ho deixeu una estona tot junt perquè els sabors es barregin.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.