Blat escairat a la cassola

Inici>Receptes >Blat escairat a la cassola
  • Blat escairat a la cassola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 350 gr. - Blat escairat
  • 1 - Os d'espinada
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets madurs
  • Pell de taronja seca
  • 400 gr. - Costella de porc tallada petita
  • 2 - Grans d'all
  • Sal
  • Oli
Introducció:

Recepta elaborada amb blat escairat com a base principal, un cereal trencat típic de la comarca del Berguedà.

Preparació:

Poseu a estovar el blat el dia abans amb aigua
Feu bullir el blat amb l'os fins que estigui cuit. Mentrestant fregiu la costella amb sal en una cassola amb oli fort i reserveu-la.
Abaixeu el foc i feu un sofregit amb la ceba, l'all, les herbes i el tomàquet. Poseu-hi el blat, la costella i un parell o tres de cullerots del seu brou i rectifiqueu de sal.
Ha de quedar caldós. Espereu uns minuts abans de servir-lo

Categoria: Altres receptes.
Font: Restaurant La Nau (Berga)
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.