Bisbalenc

Inici>Receptes >Bisbalenc
Ingredients:
  • 1 placa - Pasta fullada
  • 100 g - Cabell d'Óngel
  • 2 - Ous
  • 100 g - Pinyons
  • 200 g - Sucre
Introducciˇ:

Especialitat dolša de la Bisbal d'EmpordÓ.

Preparaciˇ:

Esteneu la massa a sobre una placa de forn i poseu-hi al mig el cabell d’Óngel.
Enrotlleu-la com un braš de gitano.
Pinteu-ho amb ou batut deixatat amb aigua i cobriu-ho amb els pinyons i el sucre.
Coeu-ho al forn a 180║ durant 35 minuts.

Categoria: Postres i dolšos.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.