Bescuits amb albercoc i Sobrassada de Mallorca

Inici>Receptes >Bescuits amb albercoc i Sobrassada de Mallorca
  • Bescuits amb albercoc i Sobrassada de Mallorca
1
Ingredients:
  • 125 gr - Farina fluixa
  • 150 gr - Sucre
  • 5 - ous
  • 25 gr - Sucre en pols
  • Vainilla en pols
  • 50 gr - Mantequilla
  • 4 - Albercocs tallats per la meitat
  • 70 gr - Sobrassada de Mallorca
Preparació:

Formar motlles individuals amb paper d'alumini amb la base d'un tassó de vidre. Untar-los amb mantequilla fosa i escampar-hi un poc de farina.

Pujar els vermells dels ous amb 125 gr de sucre i la vainilla fins a doblar el seu volum inicial.

Pujar els blancs dels ous a punt de neu i mesclar-los amb els vermells. Afegir la farina poc a poc mentres amb una espàtula se va mesclant el batut.

Omplir els motlles amb la mescla fins la meitat. Col·locar-hi a sobre mitg albercoc, un tros de sobrassada i un poc de sucre.

Coure a 180ºC durant 20 minuts aproximadament.

Retirar els motlles del forn quan la pasta estigui cuita. Retirar el paper d'alumini.

Col·locar els bescuits sobre els plats i espargir-hi sucre en pols.

Decorar amb puré de fruita o un cordó de sobrassada amb mel.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Consell regulador de Sobrassada de Mallorca
Més informació:

Veure més receptes a www.sobrasadademallorca.org

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.