Barreja de bolets amb botifarra

Inici>Receptes >Barreja de bolets amb botifarra
Ingredients:
  • 1 kg - Bolets barrejats
  • 1 - Botifarra blanca tallada a rodanxes
  • 1 - Botifarra negra tallada a rodanxes
  • 2 grans - Alls
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Salteu les botifarres en una paella amb oli i reserveu-les.
En el mateix oli ofegueu els bolets nets, trossejats i salats.
Reincorporeu-hi les botifarres, afegiu-hi una picada d’all i julivert i ho deixeu una estona més que cogui tot junt.

Variacions:
En lloc de la picada s’hi pot posar ceba ofegada.
Es pot fer amb botifarra esparracada.
S’hi poden afegir pinyons.
S’hi pot posar, a més, cansalada del coll.
S’hi pot afegir llom a daus.
S’hi pot afegir pa ratllat i gratinar-ho

Comentaris:
Els bolets poden ser cames de perdiu, trompetes de la mort, rossinyols, fredolics, etc.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.