Badocs

Inici>Receptes >Badocs
Ingredients:
  • Flors de carbassera
  • Farina
  • Ous
  • Sal
  • Sucre
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Feu una pasta amb farina, sal, ou, sucre i una mica d’aigua.
Passeu les flors per aquesta pasta i fregiu-les en abundant oli calent
Deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i empolseu-les de sucre per sobre.

Variacions:
Es pot posar mel a la pasta en comptes de sucre.
També es fan amb flors de carbassó.

Altres noms:
Crespells de flor carbassera.
Bunyols de flor de carbassera.
Crespells de badocs.
Crispetes.
Crispets.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.