Bacallà amb patates

Inici>Receptes >Bacallà amb patates
  • Bacallà amb patates
1
Ingredients:
  • 600 g - Bacallà dessalat
  • 1 kg - Patates tallades a rodelles
  • 1 - Ceba a tires gruixudes
  • 1 fulla - Llorer
  • Sal
  • Aigua
  • Allioli negat
Preparació:

En una cassola bulliu la ceba, les patates i la fulla de llorer.
Quan falti poc per acabar la cocció de les patates afegiu-hi el bacallà i un parell de minuts abans d’acabar la cocció, afegiu-hi l’allioli negat, diluït amb suc de la cocció.

Variacions:
En lloc de bullir la ceba, es pot fer primer un sofregit amb ceba i tomàquet, afegir-hi les patates i seguir la recepta.
Es pot substituir l’allioli per una picada d’all, julivert i ametlles.
S’hi poden afegir ous durs al final de la cocció.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • JJC
  • 13/11/2010 a les 10:34 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Aquest plat, en la meva opinió, seria per preparar un dia festiu. El temps de preparació sobrepassa 90 min (entre pelar les patates, fregir el peix, etc).

    En lloc de fer servir sal, he afegit 3 avecrems de peix i 5 culleradetes de sucre moré durant la cocció. No he ficat el bitxo perqué les meves filles es quexarien. : )

    A més a més, he dividit la ceba i l´all en dues parts. He afegit la primera part segons indica la recepte i la segona part 5 minuts abans d’acabar de coure’l.

    El plat ha sortit boníssim!
    "
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.