Bacallà a la catalana

Inici>Receptes >Bacallà a la catalana
Ingredients:
  • 600g - Bacallà dessalat
  • 2 - Cebes trinxades
  • 4 - Tomàquets trinxats
  • 1/2 kg - Patates esbocinades
  • 1/4 kg - Pèsols
  • 2 - Carxofes
  • 2 - Ous durs
  • Farina
  • 1 fulla - Llorer
  • Oli
  • Aigua
Preparació:

Enfarineu i fregiu el bacallà, i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets i el llorer.
Afegiu-hi aigua i quan arrenqui el bull afegiu-hi les patates i els pèsols.
A mitja cocció de les patates afegiu-hi el bacallà i les carxofes fregides.
En l’últim moment, afegiu-hi la picada i els ous durs.

Variacions:
També s’hi pot afegir truita de farina.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.