Atmel·lats

Inici>Receptes >Atmel·lats
  • Atmel·lats
1
Ingredients:
  • 6 - Clares d'ou
  • 400 g - Sucre
  • 500 g - Ametllons
  • Aigua
Preparació:
Bateu les clares i el sucre fins que facin un fil brillant.
Escaldeu i peleu els ametllons, torreu-los i talleu-los a trossos.
Barregeu-ho amb les clares i ompliu fins la meitat uns motlles rectangulars.
Poseu-los al forn fort i quan vegeu que han pujat i canvien de color traieu-los.

Variacions:
En comptes d’ametllons es poden fer servir ametlles torrades, que es piquen i es barregen amb la clara i el sucre.
S’hi pot afegir coco ratllat.
En lloc de clares es poden fer servir rovells (vegeu Capsetes de rovell).

Altres noms:
Barretets.
Capsetes.
Capsetes d’ametlla.
Capsetes d’ametlla i clara.
Capsetes d’ametlla mòlta.
Capsetes de rovell.
Cócs d’ametlla.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.