Arr˛s mariner

Inici>Receptes >Arr˛s mariner
  • Arròs mariner
1
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 1 - SÝpia mitjana tallada a daus
  • 100 g - Rap tallat a daus
  • 4 - Gambes
  • 4 - Escamarlans
  • 100 g - Clo´sses
  • 200 g - Musclos
  • 1 - Ceba
  • 3 - TomÓquets madurs
  • 1 ╝ l - Brou de peix
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:
En una cassola, salteu les gambes i els escamarlans, i reseveu-los
En el mateix oli salteu-hi el rap i reserveu-lo.
Feu-hi un sofregit fosc amb la ceba i el tomÓquet.
Afegiu-hi la sÝpia i quan estigui tova afegiu-hi lĺarr˛s, ho remeneu un parell de minuts i ho mulleu amb el brou bullent.
Feu-ho bullir uns 15 minuts aproximadament i, gairebÚ al final de la cocciˇ, afegiu-hi el rap, les gambes, els escamarlans, les clo´sses, els musclos i la picada.


Variacions:
En comptes, o a mÚs de sÝpia, sĺhi poden posar calamars.
Es pot afegir nyora a la picada.

Altres noms:
Arr˛s a la cassola de peix.
Arr˛s de peix.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.