Arr˛s magre

Inici>Receptes >Arr˛s magre
  • Arròs magre
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 8 - Filets dĺanxova dessalats
  • 1 - Ceba
  • 2 - TomÓquets madurs
  • 2 - Pebrots vermells escalivats i tallats a tires
  • 1 gra - All
  • Oli
  • Sal
  • 1 l - Aigua
  • 20 g - Formatge sec ratllat
  • Per fer la picada:
  • Julivert
  • 1 grapat - Ametlles
Preparaciˇ:

En una cassola feu un sofregit amb la ceba, els tomÓquets i els alls.
Afegiu-hi el pebrot escalivat i lĺarr˛s.
Remeneu-ho i mulleu-ho amb lĺaigua bullent.
Deixeu-ho coure 5 minuts, afegiu-hi el formatge ratllat, colĽloqueu-hi a sobre els filets dĺanxova dessalats i la picada, i ho deixeu coure 13 minuts mÚs, aproximadament.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.