Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





En una cassola feu un sofregit amb la ceba, els alls i els tomàquets.
Quan el sofregit estigui concentrat, afegiu-hi larròs, barregeu-ho bé i afegiu-hi laigua bullent.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi la picada deixatada amb una mica daigua i els pèsols.
Quan faltin 2 o 3 minuts per acabar la cocció escampeu els seitons nets i salats per damunt de larròs.
Variacions:
Aquest arròs es pot fer també amb sardines (vegeu Arròs de sardines) o amb joells en comptes de seitons.
Es pot fer amb brou de peix, en lloc daigua.
Shi pot posar pebrot vermell o verd.
En lloc dalls tendres es pot fer amb alls secs.
Shi pot afegir alguna hortalissa, com ara albergínia o carxofa.
Aquest mateix plat el podeu elaborar amb fideus o cintes en comptes darròs.
Es pot fer també amb anxoves confitades en comptes de seitons.