Arr˛s de peix

Inici>Receptes >Arr˛s de peix
  • Arròs de peix
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 1 - SÝpia mitjana tallada a daus
  • 100 g - Rap tallat a daus
  • 4 - Gambes
  • 4 - Escamarlans
  • 100 g - Clo´sses
  • 200 g - Musclos
  • 1 - Ceba
  • 3 - TomÓquets madurs
  • 1 ╝ l - Brou de peix
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

En una cassola, salteu les gambes i els escamarlans, i reseveu-los
En el mateix oli salteu-hi el rap i reserveu-lo.
Feu-hi un sofregit fosc amb la ceba i el tomÓquet.
Afegiu-hi la sÝpia i quan estigui tova afegiu-hi l’arr˛s, ho remeneu un parell de minuts i ho mulleu amb el brou bullent.
Feu-ho bullir uns 15 minuts aproximadament i gairebÚ al final de la cocciˇ afegiu-hi el rap, les gambes, els escamarlans, les clo´sses, els musclos i la picada.

Per fer la picada:
2 alls.
Julivert.

Variacions:
En comptes, o a mÚs de sŔpia, s’hi poden posar calamars.
Es pot afegir nyora a la picada.

Altres noms:
Arr˛s mariner.
Arr˛s a la cassola de peix.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (2)
  • a
  • 16/06/2013 a les 17:36 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "per quantes persones??"
    • La seva puntuaciˇ
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • LLEO
  • 29/11/2010 a les 20:56 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "ES EL MILLOR MENJAR QUE E VIST
    ETS EL MILLOR
    FALICITATS
    MESTRE DE LA CUINA"
    • La seva puntuaciˇ
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.