Arr˛s de menuts

Inici>Receptes >Arr˛s de menuts
  • Arròs de menuts
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 1 - Ceba
  • 1 - Pebrot vermell
  • 2 - TomÓquets madurs
  • Menuts de pollastres (colls, crestes, puntes dĺala i pedrers)
  • 100 g - PŔsols
  • 1 l - Aigua
  • Oli
  • Sal
  • Per fer la picada:
  • 1 gra - All
  • Julivert
  • 2 - Fetges de pollastre
Preparaciˇ:

En una cassola fregiu els menuts.
Afegiu-hi el pebrot vermell, la ceba i els tomÓquets i feu un sofregit ben fosc.
Afegiu-hi l'arr˛s, deixeu-ho rossejar un moment i tireu-hi l'aigua bullent.
Afegiu-hi els pŔsols i deixeu-ho coure a foc moderat uns 18 minuts.
En els ˙ltims moments tireu-hi la picada.

Variacions:
Es poden aprofitar per fer el plat els menuts, colls i punys de pollastre, sobrants de l'escudella.
S'hi poden afegir cama-secs.
S'hi poden afegir trossos de pollastre i de conill.

Altres noms:
Arr˛s a la catedral.
Arr˛s de colls i punys.

Comentaris:
Era un arr˛s que es feia el dia de Sant Esteve, a Barcelona, amb els sobrants dels menuts del pollastre de l'escudella del dia de Nadal.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.