Arròs de llagosta

Inici>Receptes >Arròs de llagosta
  • Arròs de llagosta
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 1 kg - Llagostes
  • 4 - Tomàquets
  • 1 - Pebrot vermell a daus
  • 4 - Alls trinxats
  • 1 ¼ l - Brou de peix
  • Oli
  • Un raig - Brandi
  • Sal
Preparació:
Talleu les llagostes per la meitat longitudinalment.
Recupereu amb una cullera el corall (contingut del cap de la llagosta), fregiu-lo i tritureu-lo.
En una cassola amb oli salteu les llagostes ja salades, flamegeu-les amb el brandi i reserveu-les.
A la mateix cassola feu el sofregit ben confitat amb l’all, el pebrot i el tomàquet.
Afegiu l’arròs i rossegeu-lo, afegiu-hi el brou calent i el corall picat; saleu-ho.
Deixeu-ho coure 18 minuts, els 5 primers a foc fort.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció hi afegiu la llagosta.

Variacions:
Aquest arròs es pot fer amb llamàntol o amb bugies (vegeu Arròs de bugies).
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.