Arr˛s de l'hort

Inici>Receptes >Arr˛s de l'hort
  • Arròs de l'hort
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 200 g - BacallÓ esqueixat i dessalat
  • 2 grans - All
  • 3 - TomÓquets madurs
  • 1 - Ceba
  • ╝ - Coliflor
  • Ż - Br˛quil
  • 4 - Carxofes
  • 100 g - PŔsols
  • Oli
  • 1 l - Aigua
  • Per fer la picada:
  • Brins de safrÓ
  • Julivert
Preparaciˇ:

Feu un sofregit amb l’all, la ceba i el tomÓquet.
Quan estigui ben confitat afegiu-hi les verdures (menys els pŔsols) i l’arr˛s.
Remeneu-ho a foc fort un parell de minuts i afegiu-hi l’aigua bullent.
Al cap d’un moment afegiu-hi els pŔsols i el bacallÓ ben escorregut.
Deixeu-ho coure uns 18 minuts i en l’˙ltim moment afegiu-hi la picada.

Variacions:
Es pot fer amb altres verdures, segons la temporada.
S’hi pot afegir la pell de bacallÓ escalivada o a la brasa.

Altres noms:
Arr˛s de bacallÓ amb verdures.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.