Arròs de colomí

Inici>Receptes >Arròs de colomí
  • Arròs de colomí
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 2 - Colomins tallats a quarters
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 grans - All trinxat
  • 1 - Pebrot verd a tires
  • 2 - Tomàquets ratllats
  • 1 cullerada - Pebre vermell
  • Oli
  • Sal
  • 2 l - Aigua
Preparació:
En una cassola amb un bon raig d’oli, fregiu els colomins salats i reserveu-los.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba, els alls, el pebrot i els tomàquets.
Afegiu-hi els colomins i el pebre vermell, i ràpidament cobriu-ho amb l’aigua.
Deixeu-ho bullir fins que els trossos de colomí s’hagin entendrit.
Procureu que quedi 1 litre de caldo a la cassola i, sense que pari de bullir, hi tireu l’arròs.
Feu-ho coure uns 18 minuts, els primers 5 minuts a foc fort i després a foc moderat.

Variacions:
S’hi pot afegir allioli negat per sobre.
Es pot fer amb perdius en comptes de colomins (vegeu arròs de perdiu).
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.