Arr˛s d'ortigues de mar

Inici>Receptes >Arr˛s d'ortigues de mar
Ingredients:
  • 400 g - Arr˛s
  • 150 g - Ortigues de mar ben netes i escorregudes
  • 1 - Ceba
  • 1 - Pebrot vermell
  • 2 - TomÓquets
  • 1 l - Aigua
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:
Feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i els tomÓquets, tot ben confitat.
Afegiu-hi lĺarr˛s i doneu-hi uns tombs perquŔ agafi el gust del sofregit.
Mulleu-ho amb aigua bullent, saleu-ho i deixeu-ho bullir uns 18 minuts a foc moderat.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocciˇ afegiu-hi les ortigues senceres prŔviament salades.
Categoria: Arrossos i pastes.
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.