Arròs cremós de galeres

Inici>Receptes >Arròs cremós de galeres
  • Arròs cremós de galeres
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 300 g - Arròs del Delta de l'Ebre, tipus Bomba
  • 20 - Galeres
  • 1 - Ceba de Figueres
  • 1 - Pebrot verd
  • 1 - Pebrot vermell
  • 1 - Sípia
  • Melsa de sípia
  • Sal
  • Oli
  • Per fer la picada:
  • 2 - Alls
  • Julivert
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 grapat - Avellanes
  • 1 llesqueta - Pa fregit
  • 1 - Nyora fregida
  • Polpa de nyora
  • Safrà
  • Arròs del Delta tipus Bomba
Introducció:
Del Restaurant les Algues, de Sant Carles de la Ràpita.
Preparació:
Prepareu una marca de ceba i pebrot, sofregiu-ho una mitja hora i afegiu-hi el tomàquet i la sípia tallada a dauets que haureu saltat prèviament.
Poseu en una cassola, a foc lent, l’oli, afegiu-hi les galeres i sofregiu-les.
Afegiu-hi dues cullerades de la marca i mitja cullerada de picada, i continueu sofregint.
Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo. Passats una minuts, hi afegiu el brou que tenim a punt d’ebullició. Deixeu-ho coure uns 18 minuts i aneu-lo remenant de tant en tant per trencar la fècula de l’arròs.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Restaurant Les Algues
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.