Arròs caldós de llamàntol

Inici>Receptes >Arròs caldós de llamàntol
  • Arròs caldós de llamàntol
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 1 kg - Llamàntol trossejat
  • 2 - Cebes trinxades
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 1 culleradeta - Pebre vermell dolç
  • 1 copeta - Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • 2 - Alls
  • Julivert trinxat
  • 1 ½ l - Brou de peix
Preparació:

En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet, l’all i el julivert.
Afegiu-hi el pebre vermell i la copa de vi, que deixareu reduir.
Aboqueu-hi el brou de peix i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i el llamàntol.
Deixeu-ho bullir 12 minuts, apagueu el foc i que s’acabi de fer a l’olla.

Variacions:
Es pot fer amb llagosta o amb altres crustacis en comptes de llamàntol.
Perquè sigui més gustós s’ha de marcar el llamàntol per la part de la carn en oli roent, reservar-lo i en el mateix oli fer-hi el sofregit.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • L-Agustçi del Pl÷a.
  • 11/03/2009 a les 18:56 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • " L-he fet i m-ha sortit molt bço, repetirçe."
    • La seva puntuació
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.